Ο Πυθαγόρας Περάματος ηττήθηκε από την Άνω Νεάπολη με ένα γκολ του Συναδινού στο 48' και ο προπονητής της ομάδας,Δημήτρης Μάνσαλης,μίλησε στο Sportactive.gr:

"Σήμερα είχαμε βασικές απουσίες παιχτών όπως ο Παπανδρόσου(τενοντίτιδα στον αχίλλειο),Ιωσηφίδης και Ζόγκα(θλάση στον προσαγωγό)Μελέτης λόγω εργασίας,Τριάντος λόγω γαστρεντερίτιδας και Καλέργης λόγω διαστρέμματος.

Παρόλα αυτά,παρατάξαμε μια ομάδα που προσωπικά με άφησε ικανοποιημένο με την αγωνιστική της εικόνα αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ στις αρχές της επανάληψης,παρολο που το παραδέχθηκαν όλοι,ακόμα και από την ιδιαίτερη πατρίδα μου,τη Σάμο,οι μόνοι που έπαθαν στιγμιαία τύφλωση ήταν ο διαιτητής και ο επόπτης.

Ο τερματοφύλακας μας έπιασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο,ενώ στο δεύτερο παρά τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Στο 90 όμως δεν μας δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βρέκα από πίσω,ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει.

Έτσι χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια στιβαρή και σοβαρή ομάδα,η οποία είναι,δικαίως,πρώτη στη βαθμολογία.

Όπως είπα στους ποδοσφαιριστές μου,τίποτα και κανένας δεν θα μας χαριστεί και πρέπει αυτά τα γεγονότα να μας πεισμώσουν και να μας δυναμώσουν αγωνιστικά.

Σίγουρα υπάρχει το αίσθημα της αδικίας(αν βάζαμε το πέναλτι που δεν δόθηκε) αλλά αυτό,εκτός από την ομάδα μου,δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Συνεχίζουμε για να ανασυγκροτηθούμε,καθώς έρχεται το ρεπό μας και πρέπει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και βέβαια να επιστρέψουν και οι πολλοί απόντες μας,για τη συνέχεια του πρωταθλήματος." 
Top