Ούτε φεύγει, ούτε έχει τέτοια πρόθεση όπως είχε γραφτεί στα περισσότερα διεθνή Μέσα. Ο Τιμπό Κουρτουά είναι ευχαριστημένος με την πορεία του στην Τσέλσι, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τις Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης!  

Στόχος του Βέλγου τερματοφύλακα είναι να φτάσει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με τους «μπλε». Αυτό τον απασχολεί μόνο και τίποτε άλλο! Όσον αφορά τις τάσεις φυγής, που φημολογούνταν ότι φανέρωσε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τις επαφές του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος τα διέψευσε όλα!

«Ποτέ δεν υπήρξε κάτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είχα καμία επαφή… Νιώθω χαρούμενος στην Τσέλσι, σε μια σπουδαία ομάδα. Όλα πάνε καλά. Δεν υπάρχει λόγος να μην νιώθω καλά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως ξαναλέω, αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βέλγου τερματοφύλακα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα άλλα μεταγραφικά σενάρια, που τον παρουσίαζαν να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ατλέτικο:

«Ούτε με την πρώην ομάδα υπήρξε συζήτηση για να επιστρέψω. Ο Όμπλακ, άλλωστε, τα πηγαίνει εξαιρετικά και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Αυτές είναι φήμες που δημιουργούνται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία γνώση της πραγματικότητας. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι. Εύχομαι στην Ατλέτικο τα καλύτερα. Μου λείπει η Μαδρίτη, όμως ξέρω ότι το μέλλον μου βρίσκεται στην Αγγλία. Θέλω να κατακτήσω τον τίτλο με την Τσέλσι»!Πηγή: england365.gr
 
Top