ΠΕΡΑΜΑ

Οι βετεράνοι Περάματος αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα στις 18.30 τους αντίστοιχους βετεράνους τους Πανελευσινιακού στο γήπεδο Περάματος. η ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών έχει οριστεί για τις 17.45. Άπαντες παρόντες!

Ο πρόεδρος, Στέφανος Φούσκας, το ΔΣ και τα μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος καλωσορίζουν τους βετεράνους τους Πανελευσινιακού και εύχονται να γίνει ένας αγώνας σε αθλητικό πλαίσιο, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων με την ιστορική ομάδα του Πανελευσινιακού.

Για την ιστορία, στον προηγούμενο παιχνίδι στο Ρέντη κόντρα στους βετεράνους του Ιωνικού, με αποτέλεσμα 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, παίχτηκε ένας πολύ όμορφος αγώνας, με πολλές φάσεις. Διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Νικητές ήταν το ποδόσφαιρο και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Η σύνθεση των βετεράνων Περάματος: Τσαγκάρης, Νικολούλης, Αναστασίου, Δημόπουλος, Ιορδανίδης, Αντωνίου, Φούσκας, Κριτσωτάκης, Μπαρέλης, Τζόμας, Μπάκας Σ., Γιαβρής, Μακρόγλου, Παπαστεφάνου, Μιχαλάτος, Βαρούτης. Επίσης παρευρέθηκε και ο Καρκαβίτσας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε.

Προπονητής: Στέφανος Φούσκας. Το γκολ του Περάματος πέτυχε ο Μακρόγλου.
 
Top