του Πάνου Κομματέα
  

Υπαίτιο για την διακοπή του αγώνα του με τον Ποσειδώνα πριν από 15 μέρες,κρίθηκε,κατά πλειοψηφία,από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Π. το Χατζηκυριάκειο,επιβάλλοντας του αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα της Γ' Ε.Π.Σ.Π. και δυο από το επόμενο πρωτάθλημα συν 100 ευρώ πρόστιμο.

Επίσης κατακύρωσε τον αγώνα στο σωματείο του Ποσειδώνα με σκορ 3-0.

Η απόφαση επίσης αναφέρει πως ο παρατηρητής του εν λόγω αγώνα παραπέμπεται στην αρμόδια επιτροπή για ελλειπή συμπλήρωση της έκθεσης του,ενώ επέβαλλε απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους,20 ημερών και 30 ευρώ πρόστιμο στον εκπρόσωπο του Ποσειδώνα,Ρεκτσίνη Αδ.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε αναφορικά με τον διακοπέν αγώνα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Α.Σ.Χ.-Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ  που διεξήχθη την Κυριακή  16/10/2016 στο  γήπεδο ΣΕΦ  - και διακόπηκε  στο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν  1-0 υπέρ της ομάδας του ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ. Χ.  

 α) Θεωρεί κατά πλειοψηφία δύο(2 )έναντι ενός(1)των μελών της Π.Ε. υπαίτιο το σωματείο Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟY
 για την διακοπή του  αγώνα  στο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν  1-0 υπέρ της ομάδας  ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ. για παράβαση 
του άρθρου  15 παρ. 4 β. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).
 Κατακυρώνει τον αγώνα ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ. Χ. – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ υπέρ του σωματείου ΠΟΔΕΙΣΩΝ Α.Σ.Χ. με τέρματα  3-0 υπέρ, και βαθμούς 3 υπέρ έναντι μηδέν (0) του σωματείου Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ( άρθρο 15 παρ. 4 β του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.,&. άρθρο 21 παρ. 2β., 3  του ΚΑΠ Ερας. Ομάδων).

 β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ  ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας , ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών  από το επόμενο Πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει &  χρηματική ποινή 100€. (άρθρο 21 παρ. 2β., 3 του ΚΑΠ Ερας. Ομάδων & άρθρο 15  παρ.4β  & 15 παρ. 8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

γ) Παραπέμπει τον παρατηρητή του εν λόγω αγώνα κ. ΜΑΛΟΥΧΟ  Γ. στην Επιτροπή Παρατηρητών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, λόγω της ελλειπούς & πλημμελούς συμπλήρωσης της έκθεσης παρατηρητή αγώνα του εν λόγω αγώνα.

*Η Π.Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΡΕΚΤΣΙΝΗ ΑΔ. εκπροσώπου του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ. Χ. καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι   υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ. Χ. – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΣΕΦ στις 16.10.2016 – εξυβριστική συμπεριφορά.

Επιβάλλει ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημερολογιακές  ημέρες & χρηματική ποινή 30 ευρώ στον ΡΕΚΤΣΙΝΗ ΑΔ. εκπρόσωπο του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ (άρθρο 11 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).

 
Top