Σε παλιά λημέρια επέστρεψε ο Αντώνης Ερρίκος ο οποίος ανέλαβε τεχνικός διευθηντής και υπεύθυνος ακαδημιών του Ιωνικού,ένα πόστο στο οποίο είχε υπάρξει και στο παρελθόν για 17 ολόκληρα χρόνια.

Το Sportactive.gr εξασφάλισε δηλώσεις τόσο του ίδιου,όσο και των προπονητών της ακαδημίας Ηλία Κυριακίδη και Μιχάλη Μουτάφη,με αφορμή την συγκέντρωση και ενημέρωση των γονέων των παιδιών που αγωνίζονται στις ακαδημίες των Νικαιωτών


ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΡΡΙΚΟΣ"Αισθάνομαι σαν να γύρισα στο σπίτι μου.

Το κομμάτι των ακαδημιών είναι σαν τα παιδιά μου,το είχα για 17 χρόνια,είναι σαν να έχω ένα παιδί 17 ετών.

Δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ την πρόταση της διοίκησης.

Ο κύριος Αποστόλου μου την έκανε και δέχθηκα μετά χαράς.

Είναι πάρα πολύ νωρίς για "προγραμματικές δηλώσεις",όμως μπορώ να πω πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιωνικού.

Ο Ιωνικός πρέπει να αρχίσει να στηρίζεται στα δικά του παιδιά.

Στη σημερινή συνάντηση με τους γονείς τους είπα πως θα είμαστε πάντα κοντά τους και σε επαφή,τόσο εγώ,όσο και οι προπονητές της ακαδημίας.

Πρέπει να μας πλαισιώσουν και να μας κάνουν γνωστά τα προβλήματα των παιδιών τους και να γίνουμε μια οικογένεια,μια γροθιά γιατί ο στόχός είναι κοινός.

Έχουμε σχέδιο και όραμα.

Αν δεν είχαμε δεν θα ήμουν εδώ.

Το μόνο που ζητάμε είναι πίστωση χρόνου.

Δεν μπορούν να αλλάξουν όλα σε μια μέρα,όμως όλοι θα δουλέυουμε έχοντας τον ίδιο σκοπό:την βελτίωση της ακαδημίας,τον τρόπο λειτουργίας της και να λύσουμε τα όποια προβλήματα."


ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣΣήμερα καλέσαμε τους γονείς με σκοπό να γνωρίσουν οι γονείς τον νέο υπεύθυνο ακαδημιών,ο οποίος για περίπου 2 δεκαετίες είχε ξαναυπάρξει σε αυτόν το ρόλο.

Με την αφορμή αυτής της γνωριμίας δόθηκε στους γονείς και μια ενημέρωση πάνω στις ασφάλειες των παιδιών,ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό,το οποίο πρέπει να γίνεται και υπάρχει.

Έχουν επιστρέψει κάποιοι άνθρωποι στην ομάδα και θέλω να τονίσω πως ο Ιωνικός,όποτε δούλευε σαν οικογένεια και ενωμένος,τόσο ο κόσμος όσο και διοικητικά,προόδευε.

Όσο αφορά τα παιδιά,ο στόχος είναι τα παιδιά να γίνουν περισσότερα,όμως το βασικότερο είναι πως,τα παιδιά,καθοδηγούμενα από προπονητές που είναι φίλοι και δάσκαλοι,να οικοδομήσουν έναν ισορροπημένο χαρακτήρα και μετά να πάρουν τακτικοτεχνικά στοιχεία.

Είναι κατάρα να ακούμε πως ο τελευταίος παίχτης,ο οποίος έπαιξε,από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και ο Ιωνικός καρπώθηκε λεφτά από την μεταγραφή του,ήταν τον Δεκέμβρη του 2004."


ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ

"Καταρχάς να ξανακαλωσορίσουμε τον κύριο Αντώνη στην ακαδημία του Ιωνικού.

Ήταν εδώ για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρελθόν και υπήρξε προπονητής μου και στην ακαδημία αλλά και σε άλλες δυο ομάδες,αργότερα.

Έχω θετικές αναμνήσεις και όπως είπε και ο κύριος Αντώνης,στόχος είναι το καλό της ακαδημίας και να αυξηθεί ο αριθμός τους στα 300(αυτή την στιγμή είναι 212).

Το γηπεδικό είναι σημαντικό πρόβλημα,που φανταζόμαστε πως κάποια στιγμή θα λυθεί.

Το όνειρο κάθε προπονητή είναι να δει ένα δικό του παιδί να παίζει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Ο Ηλίας έχει παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας(ΑΕΚ),σε ευρωπαϊκούς αγώνες και είχε προπονητές τους κυρίους Σταυρίδη και Ερρίκο.

Τέλος,θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Sportactive.gr,που προωθεί το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες."


Αύριο στις 11 το πρωί θα πραγματοποιθεί σεμιναριακή διδασκαλία από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή,πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό και κάτοχο,πλέον,ιδιωτικής ακαδημίας ποδοσφαίρου,Θοδωρή Παχατουρίδη,στην Θύρα 3 του γηπέδου της Νεάπολης.


 
Top