ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για τον εκ νέου ερχομό του στο σύλλογο της Διάνα Ηλιούπολης μίλησε ο νεοπροσληφθείς προπονητής της ανδρικής ομάδας, Άκης Μιχαηλίδης (δεξιά στη φωτό). Ο κ. Μιχαηλίδης έχει συνδέσει στο παρελθόν το όνομά του με τη Διάνα, έχοντας υπηρετήσει το σωματείο και πάλι ως τεχνικός του ανδρικού τμήματος, αλλά και ως προπονητής του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας.

Ήταν εύκολη η απόφαση να επανέλθετε στα δρώμενα του συλλόγου;

-Ουσιαστικά δεν πρόκειται για μία απόφαση. Η Διάνα αποτελεί το δρόμο της ζωής μου.

Πόσο αισιόδοξο σας κάνει το κακό ξεκίνημα της Διάνα στο πρωτάθλημα, παρά τις μετεγγραφές του καλοκαιριού, σε συνδυασμό και το δύσκολο όμιλο στον οποίο συμμετέχει;

-Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε. Σίγουρα και οι 32 ομάδες της Α' Αθηνών αποτελούν "κοσμηματα" για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Για εμάς δεν υπάρχει η δυνατότητα να μην παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

Μπορείτε να θέσετε κάποιους στόχους;

-Το διάστημα είναι πολύ μικρό για να μπορέσω να θέσω κάποιον βραχυπρόθεσμο στόχο. Μακροπρόθεσμα θα πρέπει να υπάρξει η σχετική συνεννόηση με τη διοίκηση του συλλόγου για την ανάδειξη παιδιών μέσα από τα σπλάχνα της Διάνα.

Γνωρίζετε το ρόστερ τις ομάδας; Έχετε εντοπίσει διορθώσεις που ενδεχομένως χρειάζονται;

-Την ομάδα προς το παρόν τη γνωρίζω μόνο ως φίλαθλος. Ως τεχνικός θα μάθω όλες τις πτυχές του ρόστερ μέσα από τις επόμενες προπονήσεις που θα έχουμε στη διάθεσή μας.

Πώς οραματίζεστε το παρόν και μέλλον σας στην ομάδα, σαν ένας άνθρωπος με σημαντικό παρελθόν στο σύλλογο;

-Όπως για το παρόν έτσι και για το μέλλον η ομάδα της Διάνα δεν εξαρτάται από εμένα. Είναι ευτυχία που βρίσκομαι δίπλα σε αυτόν το σύλλογο, όπως είπα και στην αρχή, είναι ο δρόμος μου.

Πώς ήταν οι συζητήσεις με το ΔΣ του συλλόγου πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας;

-Τα περισσότερα πρόσωπα τα γνωρίζω. Ξέρουν και εκείνοι με ποιον μιλούσαν και τι μπορώ να προσφέρω. Ήταν μια εύκολη διαδικασία.

Η Διάνα διατηρεί περίπου 270 άτομα στο δυναμικό της Ακαδημίας, ωστόσο υπάρχουν περιορισμένες ώρες και γήπεδα. Θα προωθήσετε παιδιά στο ανδρικό τμήμα; θα συνεργαστείτε με τους ανθρώπους της Ακαδημίας;

-Η Ακαδημία του συλλόγου είναι αναμφίβολα η αιμοδοσία μας. Είναι ανάγκη και πρέπει να παίρνουμε "αίμα" από τις υποδομές μας. Αυτός είναι και ο στόχος που μπορώ να θέσω για το μέλλον. Αυτό θέλω να πετύχω.


 
Top