ΑΜΦΙΑΛΗ

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΕ Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας αλλά και γενικότερα από το χώρο του ποδσφαίρου ανακοίνωσε ο Γιώργος Κουρής. Η ομάδα του ηττήθηκε σήμερα από τον ΑΟ Χαλκηδών εκτός έδρας με 2-0, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο "Π. Νικολαΐδης" στη Νίκαια για την 6η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Σήμερα δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και είχαμε τις δυνατότητες, αλλά από επιπολαιότητες και όχι καθαρές σκέψεις στερηθήκαμε το δικαίωμα αυτό. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την νίκη του .Μέσα από ώριμη σκέψη πήρα μια απόφαση ζωής να αποχωρήσω από την ομάδα που πρωτοανδρώθηκα και γενικά από τα τοπικά αντρικά πρωταθλήματα (Πειραικά-Αθηναικά) καταρχήν για λόγους υγείας αλλά και κατά δεύτερον έκρινα πως δεν αξίζει πλέον να υπηρετείς αυτό το "λειτούργημα" κατ΄εμε, το οποίο έμαθα να τιμώ και να βλέπεις γύρω σου ένα σάπιο σύστημα που δεν διαφέρει καθόλου από την ίδια την κοινωνία. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Δ.Σ. της Α.Ε.Μαυρου Αετού Ολυμπιάδας κ.κ.Χαλκούση, Μανέτα, Θεολόγου, Σαραντάκο, Γιαλίδη, που μου εμπιστεύθηκαν την ομάδα και τους αφανείς ήρωες τους φροντιστές Γιώργο και τον Αντώνη που συμβάλουν ώστε να  υπάρχει και να λειτουργεί ο σύλλογος.

Τελευταίους άφησα  τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους η συνεργάσια μας ήταν αρκετά καλή και τους ευχομαι να πετύχουν τους στόχους τους οποίους θέσαμε από την αρχή.Να μη ξεχάσω και τον πραγματικό συνάδελφο τον Βουτσινά ο οποίος είναι ο μόνος που με στήριξε όταν χρειάστηκε. Θα κλείσω με την εξής φράση πιστεύοντας (αν και δεν το νομίζω) να αφυπνίσω κάποιους:
 "Καληνύχτα άμοιρο ποδόσφαιρο".


 
Top