Την επικείμενη συνάντηση με την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου επιβεβαίωσε ο Άρης Βασιλόπουλος. Σε ερώτηση που του έγινε, παραδέχθηκε πως ήδη συλλέγονται στοιχεία ώστε ο Δήμος να είναι έτοιμος. 

Τις διεργασίες ώστε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ για το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» επιβεβαίωσε ο Άρης Βασιλόπουλος. 

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ο δήμαρχος δέχθηκε ερώτηση από τον Γιώργο Αράπογλου για το αν έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με την «Ένωση» και για το αν μπορούν να είναι παρόντες σε αυτή και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου. 

Απάντησε λοιπόν: «Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση. Δεν έχει κυκλοφορήσει από τοπικά Μέσα, έχει κυκλοφορήσει από κεντρικά Μέσα το αίτημα συνάντησης της ΑΕΚ. Εμείς επεξεργαζόμαστε ως δημοτική αρχή το ίδιο το αίτημα αυτό, προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε και εμείς το πεδίο για να μαζέψουμε όλες τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για να είμαστε έτοιμοι. 

Όταν υπάρξει κάτι, προφανώς και θα ενημερωθείτε. Και στο θέμα που βάζετε, κανένα πρόβλημα να γίνει συνάντηση, τουλάχιστον δική μου, με τους επικεφαλής για να δούμε το θέμα και που βρισκόμαστε. Δεν μπορώ όμως να σας δεσμευτώ και ότι θα γίνει η συνάντηση και ότι θα είστε προσκεκλημένοι, αλλά πιο πριν μπορεί να προηγηθεί μια συνάντηση μεταξύ μας».

πηγή sport fm
 
Top