ΠΕΡΑΜΑ

Από τους βετεράνους του Χατζηκυριάκειου θα φιλοξενηθούν οι βετεράνοι Περάματος τη Δευτέρα 28/11 στο γήπεδο δίπλα από το Allu Fan Park στις 18:00, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος των βετεράνων του Πειραιά. Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 17:15. Άπαντες παρόντες. 

Ο πρόεδρος, τα μέλη και το ΔΣ του συνδέσμου των παλαιμάχων Περάματος εύχονται να γίνει ένα παιχνίδι σε αθλητικό πλαίσιο το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι.

Στο προηγούμενο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας μεταξύ των βετεράνων Περάματος και Νέων Ευγενείας στο γήπεδο Περάματος, το σκορ ήταν 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Παίχτηκε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, από το οποίο κερδισμένο ήταν το ποδόσφαιρο. Το γκολ των βετεράνων Περάματος πέτυχε ο Βαρούτης.

Η σύνθεση του Περάματος: Tσαγκάρης, Φούσκας, Δημόπουλος, Ιορδανίδης, Λαμπρινίδης, Αντωνίου, Μιχαλάτος, Κριτσωτάκης, Μπάκας Σ., Αναστασίου, Γιαβρής, Τζώμης, Βαρούτης, Μακρόγλου, Νικολούλης, Ναξάκης, Κάσαρχος, Παπαστεφάνου, Μαλισιαλιάν, Κακαβίτσας, Μπουζιώτης.

Προπονητής: Στέφανος Φούσκας.

Για άλλη μία φορά, ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας τα μέλη και το ΔΣ του συνδέσμου των βετεράνων Περάματος, θέλουν να ευχαριστήσουν για τη χορηγία και τον ιματισμό της εμφάνισης της ομάδας, τον κ. Τσάτσο και του φούρνους "Ήπειρος".


 
Top