Του Βασίλη Μπέση

Ασταμάτητο συνεχίζει το ''τρένο'' της Αμφιάλης που έχει ως προορισμό την 'Α Πειραιά καθώς κατέβαλε την αντίσταση και της σκληροτράχιλης ομάδας των Νέων Ευγενείας που αντιστάθηκαν σθεναρά μέχρι το 77' όταν και το σκορ ήταν στο 0-0 όμως τελικά ηττήθηκαν με 3-0.

Ο σύλλογος της Αμφιάλης συνεχίζει με 9 νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Β' Πειραιά ενώ οι Νέοι Ευγενείας βρίσκοντε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας όντας στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς.

Η ομάδα της Ευγένειας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν εκείνη που είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί όμως η είσοδος του Βέττα στο 55' έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που πέτυχαν τρεία τέρματα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού με τον πρωταγωνιστή που προαναφέραμε να σημειώνει δύο γκολ(70' , 71') και τον Καμπούρη στο 83' να κλείνει το τελικό σκορ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων κ.Ρέντζο και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Έπαιξε πολύ καλά η ομάδα μας σε αυτό τον αγώνα και θεωρώ πως το σκορ είναι πλασματικό γιατί εμείς κυριαρχήσαμε στο ματς μέχρι και το 70' που δεχτήκαμε και το πρώτο τέρμα από μια δική μας αδράνεια στην άμυνα.

Από εκείνο το σημείο και μετά χάσαμε την συγκέντρωση μας και ήρθαν ακόμα δύο τέρματα εις βάρος μας.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και πιστεύουμε στην ανάκαμψη της ομάδας μας στην συνέχεια.

Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο ματς με την Θύελλα την επόμενη εβδομάδα και θα επικεντρωθούμε σε αυτό από σήμερα.''

ΑΜΦΙΑΛΗ : Γεωργίου, Νικέλλης (82' Καμπούρης), Νίνος, Ευσταθίου, Αβραμίδης, Μπαρμπαθανάσης, Σταθάρας (57' Βέττας), Κοτζαπαναγιώτης (62' Κουσγκίνης), Ζώης, Κόρδος, Ψώινος

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Στελλάτος, Καπογιάννης, Πολυχρονάκης (79' Νικολαϊδης), Αλούση, Χριστοδούλου, Μανιώτης, Καραγλάνης, Λούπος (65' Κανδρής), Τοπίκογλου, Κούρπας, Λοξός (76΄Θεοδωρίδης)

 
Top