Του Βασίλη Μπέση

Έβρεξε γκολ στο παιχνίδι της ΑΕ Σαλαμίνας με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου στο οποίο επικράτησαν οι Νησιώτες με 5-1 και έφτασαν μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στα play of ανόδου όντας στην όγδοη θέση με 10 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους τους στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με το τέρμα του Τριανταφύλλου στο 10' ενώ έχασαν και σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ όμως οι παίκτες της ΑΕ Σαλαμίνας αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 34' με τον Πούτο.

Το δεύτερο μέρος ανήκει δικαιωματικά στον Μεσολόγγη που σημείωσε τέσσερα τέρματα (56' , 82' , 89' , 91΄) και καθάρισε για την ομάδα του αφήνοντας την σκληροτράχιλη ομάδα του Πήγασου στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 14ή θέση με 4 βαθμούς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό των Πειραιώτων κ.Χαρόπουλο και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο , ήμασταν καλύτεροι από την ομάδα της Σαλαμίνας είχαμε την κατοχή της μπάλας και χάσαμε 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0 και ίσως να ήταν το ματς διαφορετικό στη συνέχεια.

Μετά το 2-1 δεν είχαμε ψυχολογία και ήρθε αυτή η ήττα με μεγάλο σκορ σαν φυσικό επακούλουθο.

Συνεχίζουμε γιατί υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα και πιστεύουμε πως θα έρθει η ανάκαμψη για την ομάδα μας μέσα από την σκληρή δουλειά.''

 
Top