του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Σημαντική ενίσχυση στο "παρά 5'" για την Κύπρο Κορυδαλλού, η οποία δυναμώνει το ρόστερ της και ενώ η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, μετά και τη νίκη με 3-2 επί του Αμπελακιακού στην 6η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Ποδοσφαιριστές της Κύπρου Κορυδαλλού είναι στο εξής τόσο ο 21χρονος δεξιός μπακ-χαφ, Σίμος Φωτεινός, που αποκτήθηκε από τον Άτταλο, όσο και ο 25χρονος αριστερός μπακ Κυριάκος Κολλιάκος, από την Τριγλία Ραφήνας. Η τρίτη προσθήκη αφορά τον 20χρονο Γιάννη Σκιγκόπουλο, με την Κύπρο να συνεχίζει να επενδύει σε νεαρά παιδιά.

Για τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις αλλά και την πορεία της Κύπρου έως τώρα, μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αλέκος Λιθόπουλος (φωτό):

"Πρόκειται για τρεις προσθήκες που θα βοηθήσουν και άλλο την ήδη καλή δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για βελτίωση του ρόστερ αλλά και της δουλειάς μας. Το γεγονός πως πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα δεν αλλάζει κάτι, εμείς είμαστε εντός πλάνων, δηλαδή να βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία, μέσα στη διοργάνωση του κυπέλλου, αλλά και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι".

"Ακολουθεί μια τριάδα αγώνων-φωτιά, για πρωτάθλημα και κύπελλο. Εδώ θα φανεί το αν μπορούμε να παραμείνουμε σε υψηλές πτήσεις. Εφιστούμε στην προσοχή στους ποδοσφαιριστές μας ώστε να μην χαλαρώνουν από τα θετικά αποτελέσματα, γιατί αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος".

 
Top