ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Στην επίδραση που είχε στην ομάδα η αλλαγή προπονητή στάθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής νίκης της Διάνα με 3-1 επί των Αγ. Αναργύρων, Αντώνης Μπαλαφούτης, που σημείωσε χατ-τρικ. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μιχαηλίδης, δήλωσε χαρούμενος και χαρακτήρισε θετικό το ντεμπούτο του.

Οι δηλώσεις του κ. Μιχαηλιδη:

 -Ήταν ένα ντεμπούτο θετικό μπορώ να το χαρακτήρισε. Δεν έχω πολλές μέρες στην ομάδα. Αυτο που κρατάμε είναι η νίκη, οι τρεις βαθμοί και μόνο αυτό. Ηταν μια τονωτική ένεση ψυχολογίας και βάλσαμο μετά τα τελευταια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ειμαι χαρούμενος και πιστεύω ότι το υλικό της ομάδας δεν είναι για να πελαγοδρομεί στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματα. ελπίζω να μην είναι η μοναδική νίκη που θα κάνουμε αλλά να συνεχίσουμε ανάλογα την πορεία μας

Οι δηλώσεις του Αντώνη Μπαλαφούτη: 

-Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για εμάς. Συνδυάσαμε την πρώτη μας νίκη μαζί με καλή εμφάνιση. Ειμαι χαρούμενος με την απόδοση μου αλλά και με την εμφάνιση που έκανε όλη η ομάδα. Πρέπει να πούμε ότι μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει και ο προηγούμενος προπονητής μας. Μe την έλευση του νέου προπονητή άλλαξε η ψυχολογία μας και έχοντας πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πήραμε το παιχνίδι και σταματήσουμε το κακό σερί που είχαμε. Τo παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι ήταν ζωής ή θανάτου αλλά η ομάδα δεν είχε πίεση γιατί υπήρχε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Προσωπικός μου στόχος είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο γιατί πέρυσι είχα ένα σοβαρό τραυματισμό και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους τής.


 
Top