Την τρίτη τους νίκη,στο πρωτάθλημα,πανηγύρισαν οι Λέοντες Καμινίων,καταβάλλοντας την Δάφνη Ταμπουρίων και μάλιστα με ανατροπή(2-1).

Οι Ταμπουριώτες σκόραραν πρώτοι με τον Σούλιο στο 34',όμως η συνέχεια έμελλε να είναι διαφορετική.

Πρωταγωνιστής για τους Καμινιώτες ήταν ο Δημητρούλης,ο οποίος πέρασε στο γήπεδο στο 46' και με δυο δικά του γκολ στο 50' και το 87' έδωσε τους τρεις βαθμούς στους "πορτοκαλί".

Στα αξιοσημείωτα,ο τεχνικός της Δάφνης Ταμπουρίων,Παύλος Καπνίσης,παρά το γεγονός πως είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές,έβγαλε ποδοσφαιριστή από τον αγωνιστικό χώρο,λόγω κακή συμπεριφοράς προς τους συμπαίχτες του αλλά και τον ίδιο.

Έτσι η Δάφνη τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Αθανασόπουλος,Καπετανάκης(46' Δημητρούλης),Καλής,Μπετενιώτης Φ. ,Ζώης,Κουτσούμπας,Μπετενιώτης Σ. ,Καρατελιος(46' Τσιάκαλος),Αϊναλής,Ζούβελος(89' Κούτρας),Λιβάνιος

ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ: Νικολάου,Τριανταφυλλόπουλος,Γεροντάκης,Κουρτέσης,Χαραλάμπους,Μουζακίτης,Τσιμπλάκης(46' Νικηφόρος),Βασιλάκος,Σούλιος(61' Παπαδόπουλος),Φραγκουλόπουλος,Μπουρούτης(72' Αλαφούζος)

Οι Λέοντες Καμινίων είναι 6οι με 10 πόντους και την επόμενη εβδομάδα θα παίξουν κόντρα στον Ποσειδώνα,εκτός έδρας.

Η Δάφνη Ταμπουρίων βρίσκεται στην 7η θέση με 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον ουραγό Ολυμπιακό Περάματος.


 
Top