Του Βασίλη Μπέση

Την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε ο ΑΣ Ποντίων που μετά τον βαθμό που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί της Αίγινας με αντίπαλο τον Σαρωνικό , αυτή τη φορά νίκησε με 2-1 τον αξιόμαχο Φαληρικό και έτσι αναρριχήθηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα , αφήνοντας μάλιστα πίσω τον χθεσινό του αντίπαλο.

Οι Πόντιοι κατάφεραν και προηγήθηκαν για ακόμα ένα ματς νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 14' με τον Κουρτίδη και στη συνέχεια του παιχνιδιού προσπάθησαν να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα έχοντας να αντιμετωπίσουν και τις αναγκαστικές αλλαγές δύο βασικών παικτών όπως είναι οι Τζίντζηρας και Κουρτίδης.

Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε προσωρινά η ομάδα του Φαληρικού και ισοφάρισε στο 73' με τον Ρούκα , για να έρθει στο 82' ο Λουκάνι και να γράψει το τελικό 2-1 για την ομάδα των Ποντίων.

Την κόκκινη κάρτα του κ.Μπαλαχούτη αντίκρισε ο Αδαμίδης για τους φιλοξενούμενους στο 90'.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον τεχνικό των γηπεδούχων κ.Ματθαίου και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.

'' Πετύχαμε μια νίκη ψυχολογίας που ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας ενόψει της συνέχειας.

Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές που μας δυσκόλεψαν αρκετά σε συνδυασμό και με απουσίες που είχαμε και πριν το παιχνίδι όμως οι παίκτες μας ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Παραμένουμε ψύχραιμοι και κοιτάμε πλέον το πολύ δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Κερατσίνι.''

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιακασίσογλου(68’ Γκουσάνου), Τζίντζηρας(46’ λ.τρ. Ρηνιώτης), Γιατζιτζόγλου, Μενδρινός, Γεργεριτάκης, Κουρτίδης(60’ λ.τρ. Μπερεντής), Θωμαΐδης, Νίκανδρος, Λουκάνι.


ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Κρασσάς, Ραπτόπουλος(70’ Τζήνο), Αδαμίδης, Ρούκα, Καπιτσόπουλος, Κουρούνης, Κούβαρης(54’ Μπαρλής), Μαρμαρίδης(50’ Σαραγάς), Λόης, Χατζημελετιάδης, Βάρσος.
 
Top