Του Βασίλη Μπέση

Σε μια πολύ σπουδαία νίκη έφτασε ο ΑΣ Δραπετσώνας που επιβλήθηκε με 2-0 του Μοσχάτου εντός έδρας για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Δραπετσώνας εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν θυμίζουν σε τίποτα την εξαιρετική ομάδα των προηγούμενων ετών , έχοντας συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς όντας στην ενδέκατη θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθ' όλη την διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού και καθάρισαν το ματς με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος από τον Σάντα στο 69' και στο 74'.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Κουζούμη.

Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε με τον τεχνικό του ΑΣ Δραπετσώνας κ.Παύλου Δαούτη και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Ήμασταν πολύ καλοί στο ματς , βγάλαμε αυτά που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις στο 100% και φτάσαμε άνετα στην επικράτηση.

Κατεβάζουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά , ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα , κάναμε μια νίκη ψυχολογίας και τίποτα παραπάνω.

Στόχος μας είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα και άνετα γίνετε η ομάδα και από εκεί και πέρα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος.

Η διαιτησία ήταν πολύ καλή και βοήθησε ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Εύχομαι στο Μοσχάτο να βρεί άμεσα τον δρόμο του γιατί είναι μια ιστορική ομάδα και να φτάσει εκεί που του αρμόζει.''

ΑΣ Δραπετσώνας : Σπαχίου , Καραμπετιάν , Κουκουλάς , Ακριβός , Χίου , Χαλικιάς Π , Δούφας , Σαλιμπάσα(60' Κασιαβός, Σωζος(83' Μανώλης) , Σάντα , Πλουμής(46' Μαυράκης)

Μοσχάτο : Βαβάκας , Γκορόγιας , Μικρούλης(49' Παππάς) , Μπάλλας , Πανόπουλος , Φιαμέγκος , Τσιφλίδης , Λιόσης(58' Ρόγκας) , Παναγιωτάκης(67' Κοντοπάνος) , Τσουμάκας , Γιαννόπουλος 
Top