Του Βασίλη Μπέση

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζοντε οι προπονήσεις στην ομάδα της Προοδευτικής παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτή την εβδομάδα εξαιτίας του ρεπό που έχει να πραγματοποιήσει αλλά και του ''παγώματος'' όλων των πρωταθλημάτων από την υπουργική απόφαση.

Ωστόσο αυτό έδωσε επιπλέον κίνητρο στους ''βυσσινί'' για να δουλέψουν σε αυτή τη διακοπή και να παρουσιαστούν ακόμα πιο δυνατοί στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος , με στόχο την κορυφή όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου , ξεπερνώντας το πολύ κακό ξεκίνημα των πέντε πρώτων αγωνιστικών.

Μοναδικός απών λόγο τραβήγματος στον προσαγωγό είναι ο Κυριάκος Κουσουρής που δεν λαμβάνει μέρος σε ολόκληρη την προπόνηση και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ σε καλή κατάσταση δείχνουν οι Λέκκας και Μπαντίκος μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στα πλαίσια της διατήρησης του αγωνιστικού ρυθμού του συλλόγου οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκοντε στην αναζήτηση ενός δυνατού φιλικού με επικρατέστερο αυτή την στιγμή να είναι με τον Α.Ο Ζευγολατιού το  ,επερχόμενο Σάββατο 19/11  που αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής.
 
Top