του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΡΕΝΤΗ

Για το χθεσινό πρώτο παιχνίδι του Ήφαιστου κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού (1-0 για την Κύπρο) για το κύπελλο ερασιτεχνών Πειραιά "Μιλτιάδης Μαρινάκης", μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου από το Ρέντη, Γιώργος Δριτσάκης.

"Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο κατά κύριο λόγο, ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Όποιος έκανε το λάθος αυτός θα δεχόταν και το γκολ. Κρίθηκε όμως μόνο το ένα ημίχρονο και πλέον μένει το δεύτερο στην έδρα μας, εκεί που θα τα δώσουμε όλα", ήταν αρχικά το σχόλιο του κ. Δριτσάκη.

Η Κύπρος Κοδυδαλλού πήρε τη νίκη και το αβαντάζ με γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ήφαιστου στο δεύτερο παιχνίδι που απομένει, ο τεχνικός διευθυντής του Ήφαιστου τόνισε:

"Το κυριότερο είναι να είμαστε έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Θα κάνουμε φυσικά ό,τι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση, με τη διοίκηση και τον πρόεδρό μας να βρίσκονται στο πλάι μας. Καλούμε τον κόσμο του Ήφαιστου να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα αμς προς την πρόκριση".
 
Top