Του Βασίλη Μπέση

Η ομάδα του Προφήτη Ηλία ήταν τελικά αυτή που χαμογέλασε στο αναβληθέν παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής για την Γ' κατηγορία του Πειραιά στο οποίο επικράτησε με 1-0 του Πήγασου Αγίου Διονυσίου σε ένα οριακό ματς για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να σκοράρει πρώτη χάρης το τέρμα που πέτυχε ο Καλλινικίδης στο 65' και έφτασε έτσι στη νίκη αφού οι παίκτες του Πήγασου δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν ακόμα και για να προηγηθούν.

Με τους τρείς βαθμούς ο Προφήτης Ηλίας πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα φτάνοντας του 7 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες ενώ ο σύλλογος του Αγίου Διονυσίου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στο επόμενο σημαντικό ματς με τον Ηρακλή Νικαίας στην έδρα του με σκοπό να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον τεχνικό της ομάδας του Πήγασου κ.Μανώλη Χαρόπουλο.

'' Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα το έπαιρνε όποια ομάδα είχε την τύχη να πετύχει πρώτη γκολ.

Παρά τις απουσίες μας δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ όμως θεωρώ πως το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω και κοιτάμε το επόμενο που είναι με τον Ηρακλή Νικαίας και θα δουλέψουμε για να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.''

Προφήτης Ηλίας:  Παλιβός, Κλάπι, Αβραδές, Φεϊζα, Πατριώτης(75’ Φραντζέσκος , Περπερίδης, Σκαλιτόπουλος( 60’ Μπόσμος) , Σελίμης, Καλλινικιδης Φώσκολος Μανωλάκος(69’ Στεφανίδης)


Πήγασος: Χιώτης, Γκολφίνος( 46’ Μέγγουλας) , Χατζηνικολάου, Μπέτσος, Αναστάσης( 63’ Νικολάου) ,Κοτζαμάνης Λιάκατας, Σάρα, Μπινιάρης( 63’ Χατζησταύρου) , Χειράκης, Τριανταφύλλου


 
Top