Του Βασίλη Μπέση

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Νικαίας που κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού αλλά και λαβωμένου Πήγασου Αγίου Διονυσίου και επικράτησε με 3-0.

Το τελικό σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια καθώς η ομάδα του Πήγασου είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Μπαιραμπάς έκανε την διαφορά για τους φιλοξενούμενους και με δύο δικά του τέρματα (64' , 81') έφτασε ο Ηρακλής σε αυτό το ευρύ υπέρ του σκορ το οποίο διαμόρφωσε ο Παλαιολόγος στο 89'.

Με αυτό το ''τρίποντο'' η ομάδα της Νίκαιας έπιασε την δεύτερη θέση την βαθμολογίας με 11 βαθμούς σε αντίθεση με τον σύλλογο του Αγίου Διονυσίου που έμεινε στους 3.

Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε με τον τεχνικό των γηπεδούχων κ.Χαρόπουλο και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και είχαμε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε όμως στο δεύτερο μέρος μας στοίχησαν τα ατομικά λάθη οι απουσίες και η κόκκινη κάρτα που δεχτήκαμε.

Θα δουλέψουμε σκληρά και θα παλέψουμε για την συνέχεια , έχουμε απουσίες και αρκετούς αμφίβολους παίκτες ενόψει του παιχνιδιού με τους Κωφούς που είναι την επόμενη εβδομάδα όμως στοχεύουμε στη νίκη''.


 
Top