«Το δις εξ’ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και κατά όπως φαίνεται, την συγκεκριμένη ρήση ενστερνίζεται και με το παραπάνω ο Ιβάν Σαββίδης! 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν παύει να΄ναι και οπαδός της ομάδας. Και αυτή η… ιδιότητα είναι που τον επηρέασε σε αρκετές αποφάσεις του, όπως τη μη πώληση του Κλάους Αθανασιάδη, όπως ο ίδιος ανέφερε με περίσσεια ειλικρίνεια στο τελευταίο ΔΣ.

«Τότε όταν θα μπορούσαμε να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη, εγώ έλεγα ότι δεν μπορώ να τον πουλήσω γιατί μου αρέσει. Κι αυτό είναι ένα στρατηγικό λάθος. Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ σαν οπαδός και ακόμα αφότου έγινα βασικός μέτοχος του ΠΑΟΚ παραμένω οπαδός και αυτό δεν είναι σωστό. Είναι ένα λάθος που αντιλαμβάνομαι. Αλλιώς θα συμπεριφερόμουν ως μάνατζερ, αλλά ως φίλαθλος δεν μπορώ» είπε ο Ιβάν Σαββίδης.

Και μέσω της συγκεκριμένης παραδοχής ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έδειξε τις προθέσεις του για το προσεχές μέλλον, στέλνοντας το μήνυμα πως ο σύλλογος θα πρέπει να λειτουργεί πρώτα και πάνω απ΄όλα σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα.

Ακόμη και στο κομμάτι που αφορά τις πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών. Κάπως έτσι άλλωστε και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης, οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη βάλει στη…βιτρίνα τον Κλάους Αθανασιάδη και Γκόικο Τσίμιροτ και αναμένουν προτάσεις για τις «υπερήφανες πωλήσεις» τους.

Βλέπετε, τα 3,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Ρόμπερτ Μακ στην Ζενίτ και τα 6 εκατομμύρια της Αρσεναλ από το ποσοστό μεταπώλησης του Λούκας Πέρεθ, γλύκαναν για τα καλά ακόμη και έναν επιχειρηματία της οικονομικής εμβέλειας του Ιβάν Σαββίδη.

Εξού και τα δύο πωλητήρια στους εν λόγω ποδοσφαιριστές τα οποία έχουν κοινοποιηθεί σε όλα τα μανατζερικά γραφεία με τα οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ακόμη, ακόμη και στον Φρανκ Αρνεσεν.

Ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ διατηρεί ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών στον ευρωπαϊκό χάρτη που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στο συγκεκριμένο θέμα που αφορά τις «υπερήφανες πωλήσεις» των Αθανασιάδη και Τσίμιροτ.


Πηγή: marca-sl.gr
 
Top