ΜΟΣΧΑΤΟ 
Peugeot 2008


Στιβαρό σαν ένα SUV και συμπαγές σαν ένα αυτοκίνητο πόλης, το 2008 crossover συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα των δύο κατηγοριών, κάνοντας τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις ακόμα πιο άνετες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι τόσο ευέλικτο στη χρήση του ώστε να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κατάσταση.


Φωτισμός εσωτερικού περιβάλλοντος

Ο μπλε LED φωτισμός των ενδείξεων του συστήματος HUD (ανάλογα με την έκδοση), το LED περίγραμμα της πανοραμικής γυάλινης οροφής (ανάλογα με την έκδοση) εκπέμπουν μία απαλή μπλέ απόχρωση, ενώ οι λευκές λωρίδες λέιζερ από το σύστημα φωτισμού οροφής PEUGEOT LED TRACK (στην έκδοση Allure) συνδυάζονται ώστε να δώσουν στο εσωτερικό του Peugeot 2008 μία μοναδική εικόνα φωτιστικής ταυτότητας.


Υποβοήθηση παρκαρίσματος (Park Assist)

Χάρη σε αυτή την αυτοματοποιημένη λειτουργία, οι ελιγμοί για το παρκάρισμα δεν είναι πλέον πρόβλημα. Το έξυπνο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Park Assist)  υπολογίζει τις διαστάσεις κάθε διαθέσιμης θέσης στάθμευσης και υποδεικνύει στον οδηγό την κατάλληλη, για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου του θέση για παρκάρισμα. Τους ελιγμούς για το παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα αναλαμβάνουν οι αισθητήρες υπερήχων και το τιμόνι.

Στα χέρια του οδηγού απομένει ο έλεγχος του γκαζιού, του φρένου, των αλλαγών ταχυτήτων, και του συμπλέκτη (σε μοντέλα με χειροκίνητο κιβώτιο). Κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος, το σύστημα ενημερώνει μέσω οπτικών και ηχητικών ειδοποιήσεων τον οδηγό, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια κάθε ελιγμού.


Ελεγχος πρόσφυσης (Grip Control)

Χάρη στο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control®, το Peugeot 2008 σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε σε οδόστρωμα με μειωμένο συντελεστή πρόσφυσης (άμμο, λάσπη, χιόνι).

Το σύστημα Grip Control® σε συνδυασμό με τα ειδικά ελαστικά M+S διευκολύνει την κίνηση με 2 μόνο κινητήριους τροχούς (2WD), εξασφαλίζοντας στον οδηγό σιγουριά, αλλά και στιγμές διασκέδασης.

  


e-HDi & PureTech με τεχνολογία Stop & Start

Το Peugeot 2008 διαθέτει τεχνολογία Stop & Start τόσο με τον κινητήρα diesel (e-HDi), όσο και με τον αντίστοιχο βενζίνης ( PureTech ). Ταχύτατο, αποτελεσματικό, το νέας γενιάς αυτό σύστημα Stop & Start συμβάλει στον περιορισμό της κατανάλωσης και στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Ο κινητήρας ενεργοποιείται και απενεργοποιείται κάθε φορά, στιγμιαία χωρίς κανένα απολύτως κραδασμό.


Μεγάλη οθόνη αφής πολυμέσων

Από τις εκδόσεις Active, στο ταμπλό ενσωματώνεται η οθόνη αφής των 7" που είναι ιδανικά τοποθετημένη σε θέση άμεσης πρόσβασης από τον οδηγό : ηχοσύστημα, hands free Bluetooth® kit, θύρα USB και αναπαραγωγή ήχου (audio streaming), υπολογιστής ταξιδίου και δορυφορική πλοήγηση. 
Top