του Λουκά Κιοκτσόγλου

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 ήρθαν πριν από λίγο η Ελλάς Ποντίων και ο Πανιώνιος Κερατσινίου, σε ένα επεισοδιακό ματς στο γήπεδο Ορυζομύλων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα στο 25' και στο 55', όμως η Ελλάς Ποντιών απαντησε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, στο 90ό και στο 97ο λεπτό!

Για άκρως εχθρικό κλίμα αλλά και προπηλακισμούς από πλευράς γηπεδούχων έκανε λόγο ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Καλαϊτζής:

"Σήμερα δεχθήκαμε μέχρι και προπηλακισμούς από την Ελλάς Ποντίων. Μας προκαλούσαν συνεχώς από τον πάγκο τους ώστε να αντιδράσουμε, μπροστά στα μάτια του διαιτητή Μπαλαχούτη ο οποίος απλώς κοιτούσε", τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Καλαϊτζής.

"Στον πάγκο τους υπήρχε ένας δικός τους εκπρόσωπος, ο οποίος δεν έφερε μαζί του καμία ταυτότητα για την ιδιότητά του. Ειρωνευόταν συνεχώς λέγοντας πως κάνουμε "καραγκοζιλίκια" για καθυστερήσεις. Ενημερώνουμε απλά πως ο τερματοφύλακας μας αποκόμισε θλαστικό τραύμα στο πλευρό του, με τον διαιτητή φυσικά να μην καταλογίζει ούτε φάουλ!".


Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο κ. Μπαλαχούτης ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου:

"O ποδοσφαιριστής μας Ψυλλάκης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες για δύο απλά φάουλ. Για να μην αναφέρουμε για τις καθυστερήσεις. 6 λεπτά καθυστερήσεων για 4 αλλαγές. Προφανώς θα παίζαμε μέχρι να ισοφαρίσει η Ελλάς Ποντίων. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος το αγώνα οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας προπηλάκισαν χωρίς λόγο τους δικούς μας και τους χτύπησαν. Απαράδεκτα πράγματα. Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, κ. Μπαλαχούτης, μάλλον δεν θα κοιμηθεί τόσο καλά απόψε". 
Top