ΚΟΡΩΠΙ

Για τη δουλειά που γίνεται και την πρόοδο που υπάρχει στην Ακαδημία του ΑΟ Κορωπίου, μίλησε ο προπονητής του τμήματος Παμπαίδων και πρόσφατα χρισμένος ως βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας, Νίκος Κοντάκης.Ο κ. Κοντάκης (φωτό) πέρυσι είχε αναλάβει το τμήμα τζούνιορ, ενώ φέτος έχει στην κατοχή του τους Παμπαίδες της Ακαδημίας του ΑΟ Κορωπίου, δουλεύοντας συνολικά με 40 παιδιά τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο γρουπ.

"Έχουμε την τύχη να προπονούμε τα παιδιά σε άρτιες εγκαταστάσεις με φυσικό χλοοτάπητα, ενώ και το γενικότερο κλίμα στην Ακαδημία μας είναι ιδανικό. Σημαντική είναι και η στάση των γονέων, οι οποίοι στηρίζουν το έργο που γίνεται στις υποδομές μας", σημείωσε αρχικά ο κ. Κοντάκης.

Για το στόχο της Ακαδημίας του ΑΟΚ, ο προπονητής των Παμπαίδων και βοηθός προπονητή του κ. Μαγγίνα τόνισε:

"Σκοπός μας είναι τα παιδιά να συγκεντρώνονται για να αθληθούν από μικρή ηλικία και στη συνέχεια, αν είναι δυνατόν, να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν την αντρική ομάδα. 

Η Ακαδημία μας έχει κάνει πολλά βήματα προόδου τελευταία και θεωρώ πως θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το σύλλογο. Έχει όλα τα φόντα ώστε μελλοντικά να γίνει μία από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Αθήνα". 
Top