του Πάνου Κομματέα
  

Τον 30χρονο Παναγιώτη Αχλαδιώτη προσέθεσε στην γραμμή κρούσης του ο Ατρόμητος Κερατσινίου!

Πρόκειται για σημαντική κίνηση της ομάδας του Κώστα Λαμπαδάριου,καθώς ο Αχλαδιώτης ήταν βασικό στέλεχος των Ιωνικού και Ηρακλείου στις ανόδους τους(από Δ' Εθνική σε Γ' και από Α' Ε.Π.Σ.Α. σε Γ' Εθνική,αντίστοιχα),ενώ τα τελευταία χρόνια έχει φορέσει την φανέλα των ΑΟ Ζέας,Ολυμπιάδας και ΑΟ Πειραιά με τον οποίο πέρσι είχε 8 γκολ σε 8 συμμετοχές(στο δεύτερο μισό της σεζόν) και φέτος είχε ξεκινήσει βρίσκοντας δίχτυα 2 φορές σε 4 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Ατρόμητου Κερατσινίου πραγματοποίησε ακόμα μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας ανδρών, τον ποδοσφαιριστή Αχλαδιώτη Παναγιώτη.

Η Διοίκηση του Ατρόμητου Κερατσινίου στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει με το σωματείο Α.Ο Πειραιά τους ευχαριστεί για αυτήν  την παραχώρηση.

Ο Αχλαδιώτης Παναγιώτης είναι ένας χαρισματικός επιθετικός που συνετέλεσε στην άνοδο του Ιωνικού από Δ’ Εθνική στην Γ’ Εθνική κατηγορία όπως και την άνοδο του Ηρακλείου Αθηνών από την Α’ Αθηνών στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Προηγούμενη ομάδα του είναι ο Α.Ο Πειραιά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στην συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον Αχλαδιώτη Παναγιώτη στην πρώτη προπόνηση με την φανέλα του Ατρόμητου Κερατσινίου μας είπε :

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ σε ένα οργανωμένο σωματείο όπως είναι ο Ατρόμητος Κερατσινίου που έχει τους ίδιους στόχους που έχω και εγώ τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Α’ Πειραιά.

Συνάντησα ένα κλίμα οικογένειας στην Διοίκηση αλλά και στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό τεχνικό επιτελείο τον Κ’ Λαμπαδάριο Κ. και τον Κ’ Γεωργιάδη Γ. και είμαι σίγουρος οτι η προσαρμογή μου θα είναι πολύ γρήγορη.

Ανυπομονώ για την προπόνηση και τα παιχνίδια γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της."


 
Top