ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η εκδρομή που οργάνωσε η μικτή ομάδα των παλαιμάχων της Αθήνας με προορισμό τα Καλάβρυτα.

Η μικτή των παλαιμάχων της Αθήνας αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τους παλαίμαχους των Καλαβρύτων, σε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ (4-3 υπέρ των Καλαβρύτων), που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.

Σκόρερ για τους οικοδεσπότες χρίστηκαν οι Kοντογιόνης (2), Σκόνδρας και Λουκάτος, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κλεάνθης, Μπάσαν και Μάρκου.

Μετά το παιχνίδι οι δύο ομάδες γευμάτισαν σε τοπική ταβέρνα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία που πήραν οι δύο πλευρές ώστε να διοργανωθεί αυτή η εκδρομή στα Καλάβρυτα.


Παλαίμαχοι Καλαβρύτων: Πατερέλης,Σκόνδρας,Τζόμπολος, Κοντογιόνης, Παπαχριστόπουλος, Τζόμπολος Θ., Νικολόπουλος, Παπαχριστόπουλος Ν.Παλαίμαχοι Αθήνας: Τριαναταφυλλίδης, Μπαλαρής, Μόσχος, Γιαννάκης, Βουκίδης, Τασσιόπουλος, Κλεάνθης, Τεργιάκης, Πολυχρονιάδης, Μάρκου, Μπάσαν 

Ως αλλαγές μπήκαν οι: Γραμματικός, Στέφας, Βέρρας, Θυμιόπουλος, ΦραγκούληςΟ πρόεδρος των παλαιμάχων της Αθήνας, Στέλιος Σαρρηδημητρίου, για την εκδρομή αυτή αλλά και το παιχνίδι τόνισε:

"Η εκδρομή μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ επιτυχημένη καθώς η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Το παιχνίδι θα έλεγα πως είναι απογοητευτικό για εμάς, όχι επειδή χάσαμε, αλλά λόγω του ότι δεν είχαμε καλή απόδοση. Συνέχεια με το τρίτο ημίχρονο στην ταβέρνα "Βαρβιτσιώτη" για άφθονο φαγητό και ποτό!"

Όσο για την καινούργια χρονιά, ο κ. Σαρρηδημητρίου ανέφερε:

 "Εύχομαι όλοι οι παίκτες μας να είναι καλά και χωρίς παρατράγουδα να ευχαριστιόμαστε τους αγώνες που θα δώσουμε".


Ο πρόεδρος των παλαιμάχων των Καλαβρύτων, Αλέξανδρος Χουλιάρας, από την πλευρά του τόνισε:

"Καταρχήν ευχαριστούμε θερμά του παλαίμαχους της Αθήνας, με τους οποίους έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη διάθεση και το ήθος που επέδειξαν όλοι και ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να επαναληφθεί".Ο εκλέκτορας της Μικτής των παλαιμάχων της Αθήνας, που στο παιχνίδι ανέλαβε "χρέη" προπονητή, Γιάννης Θιακούλης, δήλωσε:

"Η ατμόσφαιρα στα Καλάβρυτα είναι φανταστική και η φιλοξενία που τύχαμε εξαιρετική. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν το πρώτο φιλικό που η ομάδα μας ηττάται, αλλά πιστεύουμε πως στη συνέχεια θα παίξουμε καλύτερα και θα βελτιωθούμε".


Ο διαιτητής Λεπίδας με τους δύο αρχηγούς των ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1010547649054280

https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1010663749042670
 
Top