Ο Μάουρο Ικάρντι απολογήθηκε για την κόντρα του με τους οπαδούς και ενόψει της απόφασης της διοίκησης για το αν θα παραμείνει αρχηγός, ανέβασε φωτογραφία με νόημα στο Instagram.

Κρατάει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ίντερ ή όχι ο Μάουρο Ικάρντι; Την απόφαση αυτή θα την ξέρουμε εντός της ημέρας μετά την απολογία του Αργεντινού επιθετικού στη διοίκηση των "νερατζούρι" για τη "βεντέτα" που άνοιξε με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου (κατηγόρησε μέλη της Curva Nord μέσω της αυτοβιογραφίας του και εκείνοι έφτασαν μέχρι στο σημείο να σηκώνουν πανό έξω από το σπίτι του), ωστόσο ενόψει της ανακοίνωσης ο ίδιος θέλησε να στείλει μήνυμα.

Μήνυμα τόσο στους οργανωμένους, όσο στον υπόλοιπο κόσμο της Ίντερ αλλά και φυσικά στη διοίκηση, με τον 23χρονο επιθετικό να εκφράζει για μία ακόμα φορά την υπερηφάνεια του που είναι κάπτεν της ομάδας και την επιθυμία του να παραμείνει και μετά τα θλιβερά συμβάνα της Κυριακής.


"Forza Inter. Μόνη δεν σε αφήνω ποτέ", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ικάρντι, με το μήνυμα να συνοδεύεται από μία ομαδική φωτογραφία της Ίντερ όπου ο ίδιος κρατάει ένα ποδοσφαιρικό λαβαράκι με την ιδιότητα του αρχηγού.


Πηγή: contra.gr


 
Top