Σπάζοντας το αήττητο των Πατησίων,ο Αστέρας Χαϊδαρίου του Βασίλη Τσιάκαλου έφυγε με το "διπλό" από το γήπεδο της Νέας Ιωνίας,με σκορ 0-1.

Το χρυσό γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τρέκο στο 62' με τους παίχτες του Αστέρα να δείχνουν πως μπορούν να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος,παρουσιάζοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Βασίλης Τσιάκαλος μίλησε στο Sportactive.gr:

"Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών γιατί είχαμε την κατοχή αλλά και τις ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ.

Δείξαμε ότι εμείς θα ήμασταν αυτοί που θα φεύγαμε νικητές από το γήπεδο,ενώ είχαμε στηθεί πολύ καλά στην τακτική μας κάτι που μας βοήθησε να επικρατήσουμε εύκολα,παρόλο που το σκορ δεν το δείχνει.Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία,αλλά και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Έχουμε περιθώρια βελτίωσης γιατί,ας μην ξεχνάμε πως είμαστε ένα νεοσύστατο σωματείο και όλοι οι παίχτες είναι νέοι,με ότι αυτό συνεπάγεται."

Η σύνθεση του Αστέρα:

Σάμιος,Τονικιάν,Ναλμπάντης,Καουκάκης,Καλογερόπουλος,Κιλιτζιράκης(82' Παναγιωτακόπουλος),Νάος,Τρέκο,Φλώρος(58' Τοροσιάδης),Μόσχος(71' Δήμας),Ράπτης

Την επόμενη εβδομάδα ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα παίξει κόντρα στην Νίκη Αλίμου,εντός έδρας. 
Top