του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου


Σαλαμίνα

Σε ενα μέτριο ποιοτικό παιχνίδι ο Αίαντας Σαλαμίνας, σε ατμόσφαιρα απο τα παλιά, επικράτησε της Καστέλλας με 2-0, με αποτέλεσμα το μηδενίσει το περσινό -6, και να κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Γκάγκαλη να ανοίγει το σκορ στις αρχές του β' ημιχρόνου και τον Παπαμιχαήλ να ρίχνει την αυλαία στις καθυστερήσεις.

Πλην των σκόρερ, ξεχώρισε και ο τερματοφύλακας των νησιωτών, Μάνος Βασιλειάδης, ο οποίος σε τρεις απειλητικές σέντρες των φιλοξενούμενων αντέδρασε, διώχνοντας τη μπάλα δυο φορές με υπερένταση και μια μαζεύοντας την, όπως και επίσης εξουδετέρωσε ενα σουτ στην γωνία στο 75'.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο 65' πήγε να σκοράρει απευθείας απο το τέρμα του κρεμόντας τον αντίπαλο κίπερ, αλλά ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έδιωξε πριν γίνει το 2-0.

Ο νεαρός γενικά σε όλο το παιχνίδι έδειξε σταθερότητα και με τα χέρια αλλά και με τα πόδια.

Ο τεχνικός του Αία, Στάθης Φουρίκης για ακόμη μια φορά αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας που γέμισε το γήπεδο, και έδωσε βάση οτι μηδενίστηκε η περσινή τιμωρία της ομάδος μετα απο αυτή τη νίκη:

''Χάσαμε ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει νωρίτερα το σκορ.

Κατεβήκαμε με κάποιες απουσίες, αλλά στον πάγκο υπάρχει τέτοιο βάθος, ώστε να μην φαίνονται οι περισσότεροι απόντες.

Συγχαρητήρια σε όλους, τα δώσαν όλα τα παιδιά.

Μπήκανε αγχωμένα και λόγω του περσινού -6, αλλά ευτυχώς καταφέραμε και ξεπεράσαμε τον πρώτο σκόπελο της χρονιάς.

Κοιτάμε το παιχνίδι του Κυπέλλου την Τετάρτη.

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας, ήτανε συγκλονιστικός''. 


 
Top