του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Χαραυγή

Δεν τα κατάφερε στην Χαραυγή, η ΑΕ Νίκαια σήμερα καθώς ήττηθηκε με 2-1 απο τους Νέους Ευγενείας, για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' Πειραιά.

Ο προπονητής των κυανόλευκων, Πάρης Σταμπουλίδης, δεν κρύφτηκε πίσω απο το δάχτυλο του μετά την ήττα, και τοποθετήθηκε για την κακή διαιτησία του κ.Πετρίδη αδικόντας μάλιστα και τις 2 ομάδες σε κάποιες φάσεις.''Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες, οι αντίπαλοι θέλανε περισσότερο απο μας το παιχνίδι και το πήρανε.

Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Ευγένειας.

Εμείς μείναμε στην νίκη της προηγούμενης εβδομάδας και δεν μπήκαμε στο γήπεδο πότε.

Παρόλα αυτα πιστεύω στην ομάδα μου ξέρω οτι εχω κάλους και έμπειρους παίχτες και θα ξεπεράσουμε το κακό αποτέλεσμα για να είμαστε όπως πρέπει στη συνεχεία.

Ελπίζω βεβαία και η κακοδαιμονία που μας κυνηγάει κάποια στιγμή να μας αφήσει, καθώς στις 7 απουσίες της προηγούμενης εβδομάδας προστέθηκαν και οι 2 του Ευδαίμων και Πόγκα που έγιναν αναγκαστικές αλλαγές.

Τέλος θέλω να πω πως σήμερα είχαμε μια πολύ κακή διαιτησία που φυσικά δεν φταίει για την ήττα, αδίκησε και τις δυο ομάδες σφυρίζοντας αλλοπρόσαλλα και είναι υπεύθυνη για τους πολλούς τραυματισμούς που είχαν και οι δυο ομάδες επιδιώκοντας εμφανέστατα να γίνει ενα σκληρό παιχνίδι που δεν ευνοούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο''.


 
Top