του Λουκά Κιοκτσόγλου


 ΠΕΡΑΜΑ

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι διοργανώνει ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Περάματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περάματος τη Δευτέρα 17/10 στις 18.30 και αυτή τη φορά θα φιλοξενηθούν οι βετεράνοι των Νέων Ευγενείας. Η ώρα προσέλευσης για τους ποδοσφαιριστές είναι στις 17.45. 

Ο πρόεδρος του ΔΣ και τα μέλη των παλαιμάχων Περάματος καλωσορίζουν τους βετεράνους της Νέας Ευγενείας και εύχονται να γίνει ένας αγώνας όμορφος, με πολλές φάσεις, ώστε να το ευχαριστηθούν όλοι.

Είναι το 6ο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι που διοργανώνουν οι  παλαίμαχοι Περάματος και η παρουσία των ποδοσφαιριστών είναι πολύ έντονη, αφού σε κάθε ματς προθυμοποιούνται να συμμετάσχουν τουλάχιστον 20 με 24 παίκτες, κάτι που προκαλεί ευχάριστο "πονοκέφαλο" στον προπονητή της ομάδας!

Ευχή όλων είναι να συνεχιστεί η δυναμική αυτή παρουσία των ποδοσφαιριστών στο τουρνουά, στο κύπελλο, αλλά και στους υπόλοιπους φιλανθρωπικούς ή φιλικούς αγώνες που θα έρθουν στη συνέχεια.


Να σημειωθεί επίσης πως από την προσεχή Δευτέρα ξεκινά και η λαχειοφόρος αγορά του συνδέσμου, προς οικονομική ενίσχυση για όλα τα απαραίτητα έξοδα της λειτουργίας του.


 
Top