ΒΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 

ΚΑΜΙΝΙΑ
Η ικανότητα  που τον διακρίνει ως γνωστό κεντρικό επιθετικό είναι το  ισχυρό μυϊκό σύστημα, η ταχύτητα, η αλτικότητα και η ευελιξία, καθώς και η χαρακτηριστική στην ποδοσφαιρική ορολογία "αίσθηση του γκολ", η ικανότητα δηλαδή να αντιλαμβάνεται τις αλλαγές θέσεων των αμυντικών και να λαμβάνει έγκαιρα την κατάλληλη θέση, προκειμένου να πετύχει το στόχο του. 

Και ο λόγος για τον Γιώργο Δημητριάδη , ετών 39 . Σέντερ φορ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί  στις  παρακάτω ομάδες  : Ίκαρος Καλλιθέας, ΑΟΚ Φαλήρου, Αναγέννηση Μοσχάτου, Δραπετσώνας, ΑΟΑΔ, Πανφαληρικός, Ζέα, Πολυκράτης και Χατζηκυριάκειο.

Ο Γιώργος Δημητριάδης μετά την αποχώρηση του από την ομάδα του Χατζηκυριάκειου  συνεχίζει τα επόμενα βήματα του στην Ένωση Καμινίων  και σε σχετική ερώτηση μας  « Με τόσες προτάσεις πώς και διάλεξε την Ένωση Καμινιών , τι ήταν αυτό που τον τράβηξε σε αυτή την ομάδα ; »  Ο Γιώργος χωρίς να διστάσει αναφέρθηκε στον λόγο της αποχώρησης του και το κριτήριο επιλογής του  , χαρακτηριστικά είπε:  Αποφάσισα και ζήτησα από την διοίκηση να πάρω το δελτίο μου   από την ομάδα του Χατζηκυριακείου γιατί απλά είχα διαφορετική φιλοσοφία. 

Η παρουσία του έμπειρου προπονητή Βασίλη Ιωαννίδη και το άψογο κλίμα της ομάδας ήταν οι λόγοι που με έκαναν να υπογράψω στην Ένωση Καμινίων . 

Εύχομαι «Καλή Χρονιά » και τα υπόλοιπα …. θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο.

Κλείνοντας την συζήτηση , μας ενημέρωσε για τα άμεσα σχέδια του… θα αναφερθούμε σε αυτά σε επόμενη και ποιο αναλυτική συνέντευξη…


Καλή επιτυχία Γιώργο Δημητριάδη ….
 
Top