του Λουκά Κιοκτσόγλου

 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά προετοιμάζεται η Κύπρος Κοδυδαλλού, που την περασμένη αγωνιστική επιβληθήθηκε με το ευρύ 4-0 της ΑΕ Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα. 

"Παρουσιαστήκαμε σοβαροί σε ένα ματς που εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο και είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν επιτακτική η ανάγκη για τη νίκη ώστε να ξεφύγουμε από τις συνεχόμενες ισοπαλίες που κάναμε στην αρχή της σεζόν. Διαθέτουμε μια πολύ νεανική ομάδα με 6-7 ποδοσφαιριστές από την Κ20 κι αυτή η νίκη μας χρειαζόταν για ψυχολογικούς λόγους", τόνισε αρχικά ο γενικός αρχηγός της Κύπρου Κορυδαλλού, Αλέκος Λιθόπουλος.

Για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού, ο κ. Λιθόπουλος ανέφερε: 

"Ακολουθούν δύο δύσκολοι αγώνες κόντρα σε καλές ομάδες. Εδώ θα φανεί σε μεγάλο βαθμό τι μπορούμε να κάνουμε, έχουμε πίστη στην ομάδα μας".

Παράλληλα, για το πώς βλέπει τη δυναμικότητα των ομάδων της κατηγορίας ως τώρα, ο γενικός αρχηγός της Κύπρου σημείωσε:

"Mέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν ομάδες που μπορούν να ξεχωρίσουν η μία από την άλλη. Είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου. Έχουμε όμως περιπτώσεις όπου 6-7 ομάδες θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση. Εμείς προχωράμε πάντα χωρίς άγχος. Πιστεύω θα είναι ένα πρωτάθλημα με ενδιαφέρον ως το τέλος".

 
Top