του Λουκά Κιοκτσόγλου

Για τη δεύτερη ισοπαλία της Κύπρου Κορυδαλλού στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά (0-0) κόντρα στον ΕΠΟ Σαλαμινομάχων μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Αλέκος Λιθόπουλος, δείχνοντας πεπεισμένος πως η ομάδα στη συνέχεια θα βρει τον τρόπο να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργεί.

Για το χθεσινό παιχνίδι o κ. Λιθόπουλος τόνισε: 

"Ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι που μείναμε στο 0-0 και αυτό έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Το θετικό είναι ότι παρουσιάζουμε καλή αμυντική λειτουργία, όμως από την άλλη αντιμετωπίζουμε δυσκολία στο σκοράρισμα. Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούμε και σε αυτό τον τομέα και να μπορέσουμε να μαζέψουμε και άλλους βαθμούς".

Για το κλίμα στις τάξεις της Κύπρου Κορυδαλλού σημείωσε: 

"Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και γίνεται δουλειά χωρίς άγχος. Έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα στο γκολ και είναι ομαδικό ζήτημα το πώς θα το διορθώσουμε".

Για το φετινό υλικό της ομάδας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο τεχνικός διευθυντής τoυ συλλόγου ανέφερε:

"Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο υλικό μας, για το αν θα χρειαστούμε ενίσχυση στη συνέχεια θα το δούμε στη μετεγγραφική περίοδο του χειμώνα. Τώρα αυτό που προέχει είναι να βελτιώσουμε περισσότερο την τελική μας προσπάθεια".


 
Top