ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

NIKAIA 
Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Χρήστου Καννελόπουλου, - μέχρι πρότεινος ποδοσφαιριστής της Χαλκίδας και με σημαντική θητεία σε ομάδες Β΄ Εθνικής όπως ο Κισσαμικός, ο Παναγειάλειος,  Νίκη Βόλου, του Φωκικού,  του Θρασύβουλου, της Κυπριακής ΑΠΕΕΚ Κυρήνειας.

Παράλληλα η διοίκηση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου,  της οποίας πλέον ηγείται ο Νίκος Λεμονής, κινείται για την πραγματοποίηση μιάς ακόμη δυνατής μεταγραφικής κίνησης..

Επιστροφή Ζέτου

Ο Δημήτρης Ζέτος επιστρέφει στην Προοδευτική  και αναλαμβάνει  και πάλι  το πόστο του γυμναστή της ομάδας..

Ο έμπειρος γυμναστής ήταν και πέρυσι  στην τεχνική ηγεσία  της ομάδας και εκτιμάται ότι η επιστροφή  του θα βοηθήσει σημαντικά την Προοδευτική.

Αναφορικά με τον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας  ο Πρόεδρος  κ. Λεμονής  καλεί τον κόσμο να συσπειρωθεί και να στηρίξει την προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε: " Έμεινα κοντά στην ομάδα για να την βοηθήσω να βγεί από την δύσκολη θέση, καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη.

Η Προοδευτική μας έχει ανάγκη όλους"

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.  ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13.15

Τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ για την θύρα 4-5, 5 ευρώ για την Θύρα  Νο 1(No gate), ενώ υπάρχουν εισιτήρια των 20 ευρώ για την θύρα 2-vips.

Η  διοίκηση της προοδευτικής ενημερώνει ότι διατίθεται ακόμη εισιτήρια Διαρκείας που  πωλούνται από τους  δύο συνδέσμους φιλάθλων του συλλόγου.

Για την θύρα 4-5 τα εισιτήρια Διαρκείας πλέον διατίθενται στα 40 ευρώ, για την Θύρα Νο1 διατίθενται αντί 20 ευρώ.

 
Top