του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ηράκλειο

Τα διαιτητικά παράπονα τους με επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Εργοτέλη, όσον αφορά το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ιωνικό στην Νεάπολη.

Ο σύλλογος του Ηρακλείου, στάθηκε στα δυο γκολ που δέχτηκε χαρακτηρίζοντας το πρώτο πέναλτι που κέρδισαν οι κυανόλευκοι, αυστηρότατο, αλλά και για το 2ο γκολ που προέρχεται απο ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία των Γκριτζέπη-Χαραλαμπόπουλου-Τριανταφύλλου στον χτεσινό αγώνα με τον Ιωνικό, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο video του αγώνα, στο 1ο γκολ δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, με τον παίκτη μας να διώχνει πεντακάθαρα τη μπάλα, τον παίκτη του Ιωνικού να βουτάει και τον διαιτητή, ο οποίος είναι πολύ κοντά στη φάση κι έχει πολύ καλό οπτικό πεδίο, να δείχνει την άσπρη βούλα.

Όπως επίσης φαίνεται στο video, υπάρχει πεντακάθαρο οφσάιντ στο 2ο γκολ, όπου ο παίκτης που σκοράρει ανενόχλητος βρίσκεται ξεκάθαρα πιο μπροστά τόσο από τον τελευταίο αμυντικό όσο κι από τον συμπαίκτη του που πασάρει, με τη μπάλα μάλιστα να πηγαίνει προς τα μπροστά. 

Μια θεωρητικά πολύ εύκολη φάση για τον βοηθό, ο οποίος όμως, αν και δίστασε προς στιγμή, έτρεξε προς τη σέντρα.

Για να μην αναφερθούμε στον πειθαρχικό έλεγχο''. 
Top