Του Βασίλη Μπέση

Το γνωστό λαϊκό ρητό ''ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος'' ταιριάζει απόλυτα στους ''βυσσινί'' καθώς μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής από την Ρόδο με 2-1 στη Νίκαια , ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ.Θανέλλα αλλά και της διοίκησης της ομάδος.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως με την σειρά , η ομάδα του Κορυδαλλού έπαιζε ένα ματς δίχως αύριο εντός έδρας με την Ρόδο που ήταν ένας αντίπαλος θεωρητικά στα μέτρα του ιστορικού συλλόγου όμως ο συνδυασμός πίεσης από τον απεγνωσμένο κόσμο της ''Πρόο'' για νίκη , οι τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής δύο βασικών παικτών όπως είναι οι Θεοδωράκης και Λέκκας αλλά και η ατυχία στάθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο και ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο η τέταρτη συνεχόμενη ήττα από έναν αντίπαλο που αγωνιζόταν με το ''μαχαίρι στα δόντια''.

Ωστόσο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως παρά το γεγονός ότι ο κ.Θανέλλας είχε γνωστοποιήσει την απομάκρυνσή του μετά από αυτό το παιχνίδι η Προοδευτική έδειχνε βελτιωμένη αγωνιστικά και με λίγο παραπάνω τύχη θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρείς βαθμούς που θα επέφεραν μια σχετική ηρεμία στις τάξεις τις ομάδας.

Εν αντιθέση αυτή η αποτυχία έφερε ισχυρούς τριγμούς στον ιστορικό σύλλογο αφού οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν πύρ και μανία κατά πάντων μετά το τέλος του ματς και ενώ αύριο (Τετάρτη 5/10) είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ομάδας εξαιτίας του άσχημου ξεκινήματος σε αυτή την μεταβατική σεζόν , οι διοικούντες της Προοδευτικής κ.Λεμονής και κ.Κατσαρός εξέδωσαν από σήμερα ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν την παραίτηση τους την ώρα που το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν για να μην ''βυθιστεί'' το πλοίο ήταν αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, στο διάστημα που είμαστε στην διοίκηση της Προοδευτικής, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα, χρόνο, κόπο, ξεπερνώντας αρκετά  σημαντικά προβλήματα και επαναφέροντας την ομάδα στις Εθνικές Κατηγορίες, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο της Προοδευτικής την παραίτηση της διοίκησης μας.

 Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη, αφού υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.
 Ασφαλώς και δεν θα αφήσουμε την ομάδα στο έλεος του θεού, για αυτό  θα δώσουμε ένα χρονικό περιθώριο 20 ημερών σε όποιον η όποιους θέλουν να αναλάβουν τον σύλλογο να το κάνουν γνωστό.

Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμιά απαίτηση, ίσα- ίσα είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην ομαλή διαδοχή της διοίκησης του συλλόγου μας.
Καλοπροαίρετα θα χαρούμε πολύ να υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν την Προοδευτική, και γιατί όχι θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερα πράγματα  από αυτά που έκανε η διοίκηση μας.

Όμως η απόφαση  μας να αποχωρήσουμε είναι ξεκάθαρη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον αγνό φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής, τα παιδιά της  ΝΟ GATE που μας στήριξαν στο διάστημα που είμαστε στην ομάδα.
Υ.Γ.  Εμείς  είμαστε, ήμασταν και θα είμαστε Προοδευτικάνοι."

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

 
Top