του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 

Την πρόκρισή του στην 4η φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών Πειραιά "Μιλτιάδης Μαρινάκης" πήρε το απόγευμα η Κύπρος Κορυδαλλού, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Αργοναύτη στο γήπεδο "Σιταποθήκες".

Μιλώντας για την πρόκριση της ομάδας του αλλά και τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου τόνισε αρχικά: 

"Παρά τη νίκη-πρόκριση δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος από την εμφάνιση, διότι δεν ήμασταν τόσο συγκετρωμένοι και σοβαροί. Προηγηθήκαμε νωρίς, ενώ και ο αντίπαλος έμεινε νωρίς με 10 παίκτες οπότε έγινε πιο εύκολο για εμάς.

 Το θετικό από την νίκη μας αυτή είναι ότι δείξαμε την ποιότητα που διαθέτουμε στην επιθετική μας γραμμή. Ένας σημαντικός παίκτης για εμάς στην επίθεση, ο Γεωργίου, σκόραρε με την επιστροφή του, δείχνοντας το πόσο ικανοί μπορούμε να γίνουμε μπροστά από την εστία του αντιπάλου".

Για το γεγονός ωστόσο πως στο πρωτάθλημα της Α' Αθηνών η Κύπρος δεν έχει πάρει ακόμη κάποια νίκη, ο κ. Λιθόπουλος σημείωσε:

"Νομίζω ότι και στο πρωτάθλημα είναι θέμα χρόνου να πάρουμε την πρώτη νίκη, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με την ΑΕ Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, αντίθετα από τη δική μας απόδοση εξαρτώνται τα αποτελέσματα που θα φέρουμε. 

Έχουμε υπομονή. Το μεγάλο μας ελαφρυντικό είναι ότι χρησιμοποιούμε μεγάλο αριθμό νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όσο περισσότερες παραστάσεις παίρνουν τόσο πιο εύκολα θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται την εξέλιξη ενός αγώνα. Είμαστε αισιόδοξοι για τους νεαρούς μας παίκτες".

Τέλος, για το πού πιστεύει πως μπορεί να φτάσει στο κύπελλο η ομάδα του, ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου ανέφερε: 

"Με μία καλή κλήρωση θα έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά και μακριά γίνεται. Δεν αντιμετωπίζουμε με φόβο κανέναν αντίπαλο!"


 
Top