ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για τη μέχρι τώρα πορεία της αντρικής ομάδας της Διάνα Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα της Α' Αθηνών μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν συνεργάτης του συλλόγου, Δημήτρης Κόρρας (δεξιά στη φωτογραφία), δηλώνοντας πεπεισμένος πως οι ποδοσφαιριστές θα βρουν τo ρυθμό τους όσο προχωρά η σεζόν. Παράλληλα, εξήρε την προσπάθεια που κάνει η Ακαδημία της Διάνα τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας πως το έργο των ανθρώπων που την "τρέχουν" βοηθά τις υποδομές του σωματείου υπέρ του δέοντος.

Για το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Πανερυθραϊκό το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο κ. Κόρρας τόνισε:
-Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της. Το αποτέλεσμα της ισοπαλίας δεν ήταν άσχημο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πανερυθραϊκού για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε.
Για την εικόνα της Διάνα στο παιχνίδι σημείωσε:
-Tα παιδιά προέρχονταν από μια επίπονη διαδικασία, έπειτα και από τη μεσοβδόμαδη υποχρέωση για το κύπελλο της ΕΠΣΑ όπου το ματς μετά από παράταση κρίθηκε στα πέναλτι. Αγωνίστηκαν για ακόμη ένα 90λεπτο οι περισσότεροι από αυτούς και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν.

Eπιπλέον δήλωσε πως αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα είναι ένα τρίποντο της νίκης:
-Πιστεύω πως οι παίκτες σιγά σιγά θα βρουν το ρυθμό τους. Με μία νίκη νομίζω ότι το κλίμα θα αντιστραφεί, καθώ και τα ίδια τα παιδιά είναι λίγο πιεσμένα τελευταία.
Για το επίπεδο δυσκολίας του δευτέρου ομίλου της Α' Αθηνών, ο κ. Κόρρας ανέφερε:
-Σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο όμιλο. Υπάρχουν ομάδες που ξεκίνησαν με υψηλές βλέψεις και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα διαψεύδουν αυτές τις προσδοκίες. Θεωρώ πως σε γενικές γραμμές η δυναμικότητα της μιας από την άλλη δεν διαφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Τέλος, ο κ. Κόρρας έκανε ιδιαίτερη μνεία στις υποδομές της Διάνα:
-Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια που γίνεται στην Ακαδημία είναι τεράστια από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο μάνατζμεντ. Από περίπου 120 παιδιά που αριθμούσαν τα τμήματα υποδομής της Διάνα, πλέον ξεπερνούν τα 250.
Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός πως η Ακαδημία αποτελείται από πολύ καλούς και ικανούς προπονητές, ενώ άξιες αναφοράς είναι και οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο και σε όλα τα επίπεδα.


 
Top