Στα Σπάτα βρέθηκε την Δευτέρα ο Τζολέον Λέσκοτ και ξεκίνησε συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Τα είπαν και θα τα... ξαναπούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον ιατρό του στο Λονδίνο. Εκτός Βάργκας-Σιμόες. 

Επέστρεψε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ την Δευτέρα ο Τζολέον Λέσκοτ. 

Ο Άγγλος στόπερ ξεκίνησε συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης για το οστεοχόνδρινο κάταγμα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Μάλιστα, ο παίκτης έδωσε στο ιατρικό επιτελείο της Ένωσης την γραπτή αναφορά του ιατρού που τον εξέτασε στο Λονδίνο. Εκτός από την γραπτή ενημέρωση, ο Λάκης Νικολάου ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό του 34χρονου προκειμένου να του εξηγήσει το σκεπτικό του για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα, οι δύο πλευρές θα επικοινωνήσουν ξανά στο τέλος της εβδομάδας προκειμένου να μιλήσουν για την εξέλιξη της κατάστασής του. 

Στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας δεν συμμετείχαν για ακόμη μία μέρα οι Ρόναλντ Βάργκας και Αντρέ Σιμόες, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι, πλην των διεθνών, ήταν κανονικά στην διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. 

Η επόμενη προπόνηση των κιτρινόμαυρων είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (17.00).

 
Top