Του Βασίλη Μπέση

Κάτι πολύ καλό φαίνεται πως έχουν φτιάξει στον Φαληρικό την φετινή χρονιά με την ομάδα να φιλοδωρεί με τέσσερα τέρματα τον ΑΟΑΔ για το τελικό 4-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α' Πειραιά.

Στον αντίποδα ο 'Αγιος Δημήτριος δεν θυμίζει σε τίποτα το εξαιρετικό και σκληροτράχηλο σύνολο που είδαμε την προηγούμενη σεζόν ενώ φαίνεται πως αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-1 στο ημίχρονο με τα τέρματα που σημείωσαν οι Μπάρλης και Αδαμίδης στο 23' και 33' αντίστοιχα ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε σε 2-1 ο Χατζηβασιλείου στο 39'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΑΟΑΔ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια όμως ο Φαληρικός πέτυχε ακόμα δύο τέρματα προς το τέλος του αγώνα και έφτασε έτσι στο ευρύ 4-1 με τους Λόη στο 80' και τον Χατζημελετιάδη στο 87'.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φαληρικός αντιμετωπίζει το Κερατσίνι εκτός έδρας στο πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει να δώσει ίσως για το τρέχον πρωτάθλημα ενώ ο ΑΟΑΔ θα ψάξει την πρώτη του νίκη απέναντι στην Αρμενική.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο του αγώνα των Λυτρίβη.Ι , Ζερβάκη.Γ , Κωνσταντόπουλου.Δ 

Φαληρικός : Μουτάφης , Ραπτόπουλος , Αδαμίδης , Ρούκα , Καμπιτσόπουλος , Κουρούνης , Μπαρλής(55' Κούβαρης) , Σαραγάς(73' Μαρμαρίδης) , Λόης , Χατζημελετιάδης(84' Τζίνος) , Βάσσος

ΑΟΑΔ : Στεργίου , Σταματίου , Μιχαήλ , Αθανασίου(80' Καλογερογιάννης) , Σένα , Τσιριγώτης , Γεωργίου , Σιμάκος(46' Καλυβάς) , Χατζηλίας , Χατζηβασιλείου(55' Μπάρδη) , Χατζηκυριάκου


 
Top