του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΠΕΡΑΜΑ

Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο οι Βετεράνοι Περάματος μαζί με τους βετεράνους των Νέων Ευγενείας στο χθεσινό μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι! Πλούσιο θέαμα με πολλά (6) γκολ, σε αθλητικό πλαίσιο, με τον νικητή να μην έχει σημασία. Κέρδισε το ποδόσφαιρο πάνω από όλα. Για την ιστορία το Πέραμα νίκησε με σκορ 4-2. Ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, το ΔΣ και τα μέλη του συνδέσμου βετεράνων Περάματος, θέλουν να ευχαριστήσουν τους βετεράνους των Νέων Ευγενείας για την αθλητική τους συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του συνδέσμου βετεράνων Περάματος, εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Μαρίνο Παγώνη, από το τροχαίο που είχε με τη μοτοσυκλέτα του, ενώ εύχονται επίσης να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στην εργασία του αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους μαζί με τους βετεράνους Περάματος.

Ενόψει της κλήρωσης του τουρνουά της Ένωσης των ποδοσφαιρικών συνδέσμων βετεράνων Πειραιά, οι Βετεράνοι Περάματος θα αγωνιστούν τη Δευτέρα 24/10 και ώρα 18.30, στο γήπεδο Δραπετσώνας, με την αντίστοιχη ομάδα των βετεράνων Δραπετσώνας.


 
Top