Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα ο Άρης για την πρεμιέρα της Football League, καθώς εκτός έμειναν οι ασθενείς Τζεμπούρ, Μπουγκέρα, αλλά και ο Μπαργκάν λόγω τραυματισμού. 

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς (1/11, 15:00) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Άρης, σε έναν αγώνα που θα αποτελέσει και την πρεμιέρα του στη Football League. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: 

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης. 

Θα απουσιάσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα (αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση), ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης (προέρχεται από μια μικροεπέμβαση), καθώς και οι τραυματίες της τελευταίας στιγμής Κενάν Μπαργκάν (κάκωση στο γαστροκνήμιο), Μανώλης Τζανακάκης (υπέστη διάταση δικεφάλου). 

H αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Καρδίτσα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης.

πηγή sport fm
 
Top