Μπορεί η ΑΕΚ να δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι στη Λάρισα, αλλά το όνομα του τεχνικού της εξακολουθεί να συζητείται ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας στην Κύπρο! 

Ο Κετσπάγια, που είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα έπειτα από τη βαριά ήττα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, εξακολουθεί να εμπλέκεται σε σενάρια επιστροφής στην Ανόρθωση όπου έχει ακόμα πολλούς φίλους και θαυμαστές. 

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Ανόρθωσης προκειμένου να λάβει οριστικές αποφάσεις και για το ζήτημα του προπονητή. Και μέσα στις λύσεις που «παίζουν» είναι και αυτή του Κετσπάγια! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Σάββας Πηλακούτας , δεν διέψευσε ότι υπάρχει θέμα Κετσπάγια σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο στον Super Sport FM: «Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με αυτό. Ο Κετσπάγια είναι προπονητής της ΑΕΚ Αθηνών και όταν τελειώσει η συνεδρία θα μπορούμε να πούμε και κάτι περισσότερο. Θα παρθούν σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον στην ομάδα. Δεν διαψεύδουμε για Κετσπάγια, ούτε και επιβεβαιώνουμε. Περιμένουμε τη συνεδρία». 

H Ανόρθωση διέρχεται κρίση, έχει μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές και αναζητά άμεσα τρόπους για την αντιστροφή της κατάστασης. Γι’ αυτό και θέλει να επαναφέρει τον Κετσπάγια στον πάγκο της. 

Η… λεπτομέρεια, βέβαια, είναι ότι ο Γεωργιανός τεχνικός παραμένει στην ΑΕΚ και έχει απόψε ένα πολύ καθοριστικό ματς να διαχειριστεί... 

Από την Ανόρθωση διευκρίνιζαν πάντως ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή ακόμα με τον Τιμούρ Κετσπάγια.


Πηγή: sport-fm.gr
 
Top