Με κοινή τους ανακοίνωση, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησαν στους οπαδούς τους πως σε περίπτωση που ακουστούν βλάσφημα συνθήματα για τις τραγωδίες του Μονάχου και του Χίλσμπορο, θα υπάρξουν συλλήψεις!

Από νωρίς φρόντισαν να πάρουν τα μέτρα τους οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης την ερχόμενη Δευτέρα (17/10).

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων έχει χαρακτηριστεί από την αστυνομία ως «υψηλής επικινδυνότητας», με όλες τις πλευρές να βρίσκονται σε επιφυλακή.

«Κόκκινοι» και «κόκκινοι διάβολοι» εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιούν τους οπαδούς πως θα υπάρξουν δραστικά μέτρα αν στο «Άνφιλντ» ακουστούν απρεπή συνθήματα που έχουν να κάνουν με τις τραγωδίες σε Μόναχο και Χίλσμπορο.

«Οποιοσδήποτε εντοπιστεί να προβαίνει σε ανάρμοστη συμπεριφορά ή γίνει αντιληπτός από τις κάμερες, τότε θα εκδιώκεται από το γήπεδο εκείνη τη στιγμή, αντιμετωπίζοντας και το ενδεχόμενο σύλληψης και απαγγελίας κατηγοριών», αναφέρει η ανακοίνωση των δύο συλλόγων.Πηγή: england365.gr
 
Top