Του Βασίλη Μπέση

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αυριανής αγωνιστικής ημέρας για το πρωτάθλημα του Πειραιά είναι αυτό ανάμεσα στον Αία Σαλαμίνας και τους Νέους Ευγενείας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αμπελακίων στις 16:30.

Το ιστορικό σωματείο της Σαλαμίνας έχει κάνει ένα πολύ δυνατό αλλά και αναμενόμενο καλό ξεκίνημα , μετρώντας τρείς νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για να πετύχει ακόμα μια.

Στον αντίποδα η νεανική και άκρως ταλαντούχα ομάδα των Νέων Ευγενείας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και όχι μόνο με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί με αρκετές απουσίες αλλά και πίστη για το αποτέλεσμα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο νησί λόγο  και της βροχής.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των φιλοξενούμενων κ.Ρέντζος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Καρβούνη , Καραγλάνη και Λούπο που είναι τραυματίες ενώ ίωση αντιμετωπίζουν οι Στελάτος και Κρεμυδιώτης.

Από την πλευρά τους οι ''πράσινοι'' τονίζουν πως θα παίξουν με σεβασμό αλλά και χωρίς άγχος απέναντι στον Αία και θα διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα όπως σε κάθε παιχνίδι.

Μεγάλη συστράτευση επικρατεί και στις τάξεις και των φίλων της Νέας Ευγενείας που θα ακολουθήσουν αύριο την αποστολή της ομάδας με οχήματα αλλά και πούλμαν για να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το σημαντικό ματς. 


 
Top