Ο Χάβι Μαρτίνεθ υποφέρει από τραυματισμό στον προσαγωγό και θα χάσει σίγουρα τα επερχόμενα ματς των προκριματικών. 

Τραυματισμό στον αριστερό προσαγωγό, που τoν θέτει εκτός των ματς των προκριματικών έχει υποστεί ο Χάβι Μαρτίνεθ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. 

Ο Χουλέν Λοπετέγι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τα επερχόμενα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ με Ιταλία (06/10) και Αλβανία (09/10), ενώ ο παίκτης της Μπάγερν κινδυνεύει να μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Τον τραυματισμό του Μαρτίνεθ ανακοίνωσε σήμερα (03/10) η ισπανική ομοσπονδία, χωρίς όμως να διευκρινίσει πότε ακριβώς τον υπέστη. Ο Ισπανός αμυντικός έπαιξε και τα 90 λεπτά στο σαββατιάτικο 1-1 των Βαυαρών με την Κολωνία. 

«Το ιατρικό τιμ της γερμανικής ομάδας ενημέρωσε την ομοσπονδία για τη δυσφορία που νιώθει αυτή τη στιγμή ο παίκτης. Πριν από το προπονητικό καμπ, διενεργήθηκαν ιατρικά τεστ και επιβεβαιώθηκε από αυτά ότι ο παίκτης έχει ρήξη στον προσαγωγό του αριστερού ιγνυακού τένοντα, επομένως αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο για αυτόν να απουσιάσει από τα επερχόμενα παιχνίδια», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας. 

πηγη sport fm
 
Top