ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΝΙΚΑΙΑ
Ο Νίκος Λεμονής θα ηγηθεί της αποστολής της Προοδευτικής στο Ηράκλειο για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατσαλένιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο θα ταξιδέψουν και 25 φίλοι της ομάδας του Κορυδαλλού.

Ο  επιχειρηματίας κ. Λεμονής μπορεί  να δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες  την παραίτηση του μαζί με τον Βασίλη Κατσαρό, ωστόσο φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα μάλιστα υπάρχουν επαφές ώστε να βρεθεί η λύση διοικητικό επίπεδο.

 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Αντίθετα ο Βασίλης Κατσαρός είναι αμετάπειστος και μάλιστα υπέβαλε  και εγγράφως την παραίτηση του, γνωστοποιώντας ότι από την ημερομηνία της παραίτησης του δεν συμμετέχει σε καμμιά απόφαση της Προοδευτικής.

Ωστόσο και ο  κ. Κατσαρός  συμμετέχει οικονομικά στα έξοδα του ταξιδίου  της αποστολής και των φιλάθλων για το Ηράκλειο, ενώ  ήδη έχει ενημερώσει την διοίκηση της Προοδευτικής για τα οικονομικά στοιχεία, κι ότι άλλο επείγει.

Ο  κ. Κατσαρός με δήλωση του τόνισε ότι όπως έχει πεί επανηλειμένα, παραμένει Προοδευτικάνος, , μπορεί να μην συνεχίζει στα διοικητικά της ομάδας όμως θα είναι πάντα  κοντά στον σύλλογο. 

Η αποστολή που επέλεξαν οι Πάρης Ανδράλας, Βασίλης Σπέρτος για το Ηράκλειο αποτελείται από τους: 1.    ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ, 2. ΤΡΑΚΚΑΣ, 3.  ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ, 4. ΜΥΡΚΟΣ, 5. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ, 6. ΖΙΖΗΛΑΣ, 7. ΤΣΑΦΤΑΡΙΔΗΣ, 8. ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ, 9. ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ, 10.ΜΠΕΛΕΡΗΣ, 11. ΖΕΛΕΚΟΥ, 12. ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ, 13. ΜΠΕΣΟΥ, 14.ΠΕΤΑΣ, 15.ΠΕΠΑΣ, 16. ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ, 17. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, 18. .Δηλαβέρης

 Εκτός αποστολής έμειναν οι  τραυματίες ΛΕΚΚΑΣ, ΘΕΩΔΩΡΑΚΗΣ, οι ανέτοιμοι ΓΙΑΚΟΥΜΠΙ. ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ 
Top