Του Βασίλη Μπέση

Σε άλλη μια άνετη επικράτηση έφτασε η Αμφιάλη που επικράτησε με 4-0 του Α.Ο Πειραιά για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Πειραιά και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου όντας μόνη πρώτη με 12 βαθμούς.

Στον αντίποδα η ομάδα του Α.Ο Πειραιά βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συλλέξει μόλις τρείς βαθμούς και προσπαθεί να βρεί τα πατήματα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το φτωχό 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου χάρης το τέρμα που πέτυχε ο Κοράκης στο 10' , στην επανάληψη όμως η ομάδα της Αμφιάλης σημείωσε ακόμα τρία τέρματα προς το τέλος του αγώνα και έφτασε έτσι σε αυτή την ευρεία νίκη με 4-0 με τα τέρματα του Ψωινού (85' , 90') και Μπαρμπαθανάση στο 87'.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των Ντινιωτάκη.Γ , Κωνσταντόπουλου.Δ και Παρισσόπουλου.

Α.Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Στρουμπούλης , Πατσός , Μανιάτης , Πητερός , Μπάκας , Σκαρμούτσος(73' Πλατσομύτης) , Μεταλινό , Στεφά(42' λ.τ Σαραντίνης) , Κουτσούμπας(57' Γουσγούλης) , Ζαφειρίου , Χουχούλης

ΑΜΦΙΑΛΗ : Γεωργίου , Μικελής , Νίνος , Ευσταθίου , Αβραμίδης , Χαράμης(55' Κοντζαπαναγιώτης) , Σταθαράς(58' Ψωινός) , Μπαρμπαθανασάκης , Κοράκης(87' Ροδάνι) , Βέττας , Σάνκα

 
Top