του Λουκά Κιοκτσόγλου


 ΡΕΝΤΗ

Την τρίτη του νίκη σε 4 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά πέτυχε χθες ο Ήφαιστος, που επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 4-1 της ΑΕ Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού στο γήπεδο "Στάυρος Μελλισουργός".

 Η ομάδα από το Ρέντη έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα και το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει ακόμη μία ευρεία νίκη.

"Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε, όταν έγινε και το 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο αντίπαλος μείωσε, όμως στη συνέχεια η ποιότητά μας έκανε τη διαφορά και κλειδώσαμε τη νίκη με ακόμη δύο τέρματα", ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του Ηφαίστου, Γιώργος Δριτσάκης.

Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν οι Γκίλας, Δούβλης, Βιδάλης και Ραπτόπουλος, ενώ διακριθέντες ήταν τόσο οι σκόρερ Δούβλης και Βιδάλης, όσο και οι Δεμερτζής και Οικονομάκος. Ο Ντερβισί είχε μειώσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους σε 2-1.

Για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ο κ. Δριτσάκης τόνισε:

"Είμαστε μια καινούργια και νεοφώτιστη ομάδα, με τον πρόεδρό μας να βρίσκεται πάντα κοντά μας και να μας στηρίζει. Αυτό που θα επιδιώξουμε αρχικά είναι να καθιερωθούμε στα σαλόνια της Α' Πειραιά".

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι του Ηφαίστου μετά από αυτό το ξεκίνημα σημείωσε:

"Οι στόχοι μας μεταβάλλονται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν υπάρχει ταβάνι στην ομάδα μας, θέλουμε μόνο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και έτσι συνεχίζουμε".

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γονείς του τεχνικού διευθυντή του Ηφαίστου, Γιώργου Δριτσάκη, είχαν τροχαίο ατύχημα, όπου ο πατέρας του τραυματίστηκε σοβαρά. Πάντως όλα δείχνουν πως βρίσκεται εκτός κινδύνου και η ομάδα του Ηφαίστου του αφιέρωσε τη χθεσινή νίκη! 
Top